Despre noi

Înființată în anul 2001, ca o completare a serviciilor oferite de către Grupul Eurolines, compania noastră s-a dezvoltat continuu, printr-o creștere constantă a parcului auto și a numărului de clienți.

Astăzi, Enterprise Rent-a-Car România se situează în topul firmelor de închirieri de mașini, adresandu-se tuturor sectoarelor de piață din România și străinătate. În portofoliul nostru sunt disponibile atât autovehicule din clasa economy cât și din clasa lux, iar unul dintre factorii diferentiatori față de alte firme de închirieri mașini este transparența în abordarea procesului de închiriere de mașini. Spre exemplu, la noi prețul afișat este întocmai cu cel plătit, fară taxe ascunse. Filozofia noastră este furnizarea unui serviciu calitativ, bazat pe preț, produs și disponibilitate, turiștilor, rezidenților și companiilor internaționale.

Din septembrie 2014 activăm pe piața autohtonă sub brandul Enterprise Rent-A-Car România, având birouri în cele mai importante orașe din țară: București, Cluj, Târgu Mureș, Constanța, Timișoara, Suceava, Bacău, Craiova, Iași și Sibiu.

La nivel mondial, Enterprise Rent-A-Car este o continuă poveste de succes. Principiile care ghidează această companie, încă de la înființare, în 1957, se învârt în jurul onestității și ale integrității, în consolidarea comunității, în tratarea clienților ca și cum ar fi familie.

Rețeaua largă, flota și gama de servicii poziționează Enterprise ca fiind cel mai mare furnizor de soluții de transport din lume.

Locații în România

Te așteptăm într-unul dintre punctele noastre de lucru și te asigurăm de o procedură de rezervare rapidă și ușoară pentru ca noi, echipa Enterprise Rent a Car România, știm că timpul este prețios. Indiferent dacă aterizezi în București sau într-un alt aeroport din țară și trebuie să închiriezi o mașină, te poți baza pe noi pentru orice solicitare ai avea.

Descoperă flota

Mașina ta a fost avariată în urma unui accident și ești partea păgubită?

Conform legislației, beneficiezi de o mașină de schimb pe toată durata reparației!